Alumínium infrapanel

Az alumínium infrapanel egy kiváló hőleadó fűtési rendszer, amely hatékonyan és egyenletesen oszlatja el a meleget a környezetben. Az alacsony fűtési költségekkel és könnyű telepítéssel rendelkező panelek ideálisak otthoni és ipari felhasználásra egyaránt. A modern és esztétikus kialakításuk pedig harmonikusan illeszkedik bármely térbe.

A Yandiya® alumínium infravörös panelek a költséghatékony és hatékony elektromos fűtési megoldásokat kínálnak a piacon. Ideális választás mind otthoni, mind kereskedelmi alkalmazásokhoz.

A modern tervezésű infrapanelek diszkrét megoldást kínálnak.

Könnyen felszerelhetők vízszintesen és függőlegesen falakra és mennyezetekre, ezzel értékes helyet megtakarítva. A panelek sugárzó hőt bocsátanak ki, amely rendkívül hatékony, fókuszált meleget biztosít, és energiatakarékos megoldást nyújt, mely elismert egészségügyi előnyökkel jár.

Keret nélküli

A+

IP 41

Alumínium infrapanel előnyei

Az alumínium infrapanel egy hatékony és energiatakarékos fűtési megoldás, amely számos előnnyel jár. Könnyű és vékony kialakításának köszönhetően könnyen telepíthető bármely helyiségben, anélkül hogy sok helyet foglalna el. Az infravörös technológia segítségével azonnal felmelegíti a környező tárgyakat és embereket, így a hő nem száll el, hanem ott marad, ahol szükség van rá.

Az infrapanel csendes és zajtalan működésű, nem szállít levegőben porokat, allergéneket vagy nedvességet, így ideális választás azoknak, akik légúti problémákkal küzdenek. Emellett az alumínium kiváló hővezető, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan oszlassa el a meleget a környezetében.

Energiahatékonysága lenyűgöző, ami hosszú távon jelentős energiaköltség-megtakarítást eredményez. Termosztáttal könnyen vezérelhető, így könnyedén szabályozhatjuk a hőmérsékletet az adott igényeknek megfelelően. Ezenkívül környezetbarát, hiszen nem termel káros gázokat vagy szennyezőanyagokat.

Megoldások

Az alumínium infrapanel egy innovatív és sokoldalú megoldás a mindennapokban, amely számos területen hasznos lehet. Az infrapanel olyan technológia, amely az infravörös sugárzást használja a hő előállítására és sugárzására. Néhány mód, hogy az alumínium infrapanelt miként felhasználhatjuk a mindennapokban:

Fűtés: Az infrapanel képes közvetlenül a tárgyakat és embereket felmelegíteni, nem pedig a levegőt. Ez hatékonyabbá teszi a hőleadást, mivel a hő nem veszik el a nem használt területekre, így az infrafűtés gazdaságosabbá válhat a hagyományos fűtési rendszerekhez képest.

Helyiségfűtés: Az alumínium infrapaneleket kisebb helyiségek fűtésére is használhatjuk, például irodákban, garázsokban vagy akár otthoni dolgozószobákban. Egyedi méretekben kaphatók, így könnyen illeszthetők bármilyen térbe.

Beltéri díszítés: Az alumínium infrapanelek modern és esztétikus megjelenést kölcsönöznek a helyiségeknek. Különböző szín- és mintaválasztékok állnak rendelkezésre, így könnyen illeszthetők a meglévő dekorációhoz.

Megbízhatóság

Élettartam

Infrapaneljeinkre megfelelő használat mellett 20 év élettartam vonatkozik.

Garancia

Minden fűtőkészülékünkre 5 év garancia vonatkozik, 20 év élettartammal. A Yandiya ® Far Infravörös fűtőtestek nem igényelnek karbantartást vagy javítást. Tehát 5 év után nem kell újratelepíteni az elromlott gázkazánokat. A kültéri és nagyteljesítményű fűtőberendezésekre 2 év garancia vonatkozik, 10 éves élettartammal.

Szervizelés

Nincsenek karbantartási vagy szervizelési követelmények. Mindaddig, amíg egy professzionális villanyszerelő helyesen szerelte fel őket, csak száraz ruhával kell akadálytalanul és tisztán tartani őket. Ezzel a szokásos gázkazán-rendszerek éves karbantartási költségeit is megtakaríthatja.

Telepítés

Ön is telepítheti, azonban azt tanácsoljuk, hogy hivatásos villanyszerelővel szerelje be a fűtőtesteket, hogy azok optimális teljesítményükön működjenek, és 5 év termékgaranciánkra jogosultak legyenek.

Jövőbiztos

A folyamatosan változó kormányzati jogszabályok a szénlábnyom és az energiafelhasználás csökkentése felé hajtják az országot, technológiáink és kutatás-fejlesztéseink ezen követelmények teljesítésére összpontosítanak, hogy jobb, tisztább jövőt teremtsünk mindenkinek.

Tervezés, kivitelezés

Yandiya ® Frame-Less termékcsalád

Alumínium infrapanel

Tervezés

A Yandiya ® Frame-Less termékcsalád úgy lett tervezve és megalkotva, hogy megfeleljen a mindennapi élet követelményeinek. Könnyen tisztítható szatén, porszórt bevonattal van ellátva. Az alumínium panelek varratmentes varratokkal és egyenletes sugarú élekkel készülnek, ami elegáns és sima vonalakat eredményez, melyeket még a rögzítési pontok sem szakítanak meg.

Teljesítmény

A termékcsalád többféle teljesítmény méretben érhető el, így igazodva a helyiség fűtési igényéhez. Az újratervezett szénkristály fűtőelemet felhasználva a legújabb nanotechnológiával, az Yandiya ® Frame-Less termékek A+ energiahatékonysági besorolást érnek el, így a piacon felülmúlhatatlan energiahatékonyságot biztosítanak.

Alumínium infrapanel

Alumínium infrapanel vagy hagyományos fűtési megoldás?

Az alumínium infrapanel fűtés számos előnnyel bír a hagyományos
fűtési módszerekkel szemben.

Először is, rendkívül energiatakarékos, mivel közvetlenül a
tárgyakat és embereket melegíti, nem pedig a levegőt, így
minimalizálja az energia pazarlást.
Gyors és hatékony fűtést nyújt, azonnal működik, így nincs
szükség hosszú felmelegedési időre.

Egészségügyi szempontból is előnyös, mivel az infravörös sugarak
hasonlóak a természetes napfény melegítő hatásához, és nem
szárítják ki a levegőt. Emellett nem szállnak fel porok és
allergének, így kisebb a poratkák és penész kialakulásának
kockázata.

Környezetbarát alternatíva, mivel nincs szükség fosszilis
tüzelőanyagok égetésére, csökkentve ezzel a káros kibocsátást.
Alacsony zajszinttel működik, nincs szükség zajos ventilátorokra
vagy más hangos alkatrészekre.

Legfontosabb jelzői

Előnyök más fűtéssel szemben

hu_HUMagyar