Yandiya Group

Önért és partnereinkért dolgozunk!

Díjnyertes gyártóként kiváló minőségű környezetbarát megfizethető energiatakarékos infravörös fűtési megoldásokat kínálunk minden környezetbe.

„A Shenzhen Yandiya® Technology üzleti teljesítménye egyre erősebb. Nemzetközi tevékenységünk drámai növekedésének köszönhetően a Shenzhen Yandiya® Technology Group az első félévben jelentős piaci részesedésnövekedést ért el az infravörös fűtőpanelek piacán, új partnerségek/közös vállalkozások és értékesítési pontok létrehozásával.

Ez az erős üzleti teljesítmény annak köszönhető, hogy az ügyfelek világszerte nagyra értékelik a Shenzhen Yandiya® Technology márkát. Az egyedülálló infravörös fűtési koncepció motorjaként a Yandiya® nagyon magas színvonalú fűtést kínál, amely javítja a mindennapi életvitelt és csökkenti a hagyományos fűtési rendszerek által hátrahagyott szénlábnyomot, miközben javítja a tudásbázist és segíti a partnereket és a forgalmazókat a saját egyéniségük kialakításában. A Shenzhen Yandiya® Technology egyre több ügyfelet nyer világszerte, akiket vonz a márka magas minősége és teljesítménye, a vonzó formatervezés, az elfogadható árak, a felhasznált anyagok és a szállított termékek gazdag választéka, valamint a bizalom, hogy közvetlenül a gyártóval üzletelnek.

A mai, gyorsan változó globalizáció és digitalizáció világában az emberek, a dolgok és az információk szabadon áramlanak, és nem korlátozzák őket olyan hagyományos keretek, mint a nemzetek, iparágak vagy vállalatok. A vállalatok az információközpontú műveletek és a globális verseny új korszakába lépnek. Ezekben a változó időkben a Shenzhen Yandiya® Technology hosszan és alaposan elgondolkodott azon, hogy milyen típusú vállalat akarunk lenni, és mit kell tennünk ahhoz, hogy győztesként kerüljünk ki ebből az új versenyhelyzetből. Úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy új, információvezérelt ipari globális szakemberhálózatot, hogy fokozzuk a Shenzhen Yandiya® Technology infravörös fűtőberendezések márkájának standard működési és növekedési tudatosságát.

A Yandiya® Csoportot azzal a kifejezett szándékkal indítottuk el, hogy létrehozzunk egy globális hálózatot. Két évvel a projekt elindítása után nemcsak a teljes vállalati folyamatainkat alakítjuk át, hanem arra is törekszünk, hogy megváltoztassuk azt a módot, ahogyan potenciális ügyfeleinket tájékoztatjuk a Yandiya® infravörös fűtés kiváló minőségéről és teljesítményéről. Egy rendkívül sikeres hálózatot hoztunk létre, amely lehetővé teszi, hogy gyári központunk, regionális partnereink és forgalmazóink egységes szervezetként szorosan együttműködjenek velünk, és ezt a munkát egyértelműen vizualizált információkra alapozzuk. Még hosszú út áll előttünk, de a Yandiya® Csoport valóban kezdi meghozni gyümölcsét.

Miközben globális működésünket bővítjük, keményen dolgozunk egy fenntarthatóbb világ megvalósításán is. Az infravörös fűtés-gyártási folyamatban proaktívan dolgozunk a gyári körülmények, a munkavállalók jogai, a környezetvédelem, a minden termékre kiterjedő újrahasznosítási kezdeményezésünk, a munkavállalók munkahelyi jogainak előmozdítása és a fogyatékkal élők foglalkoztatása terén.

Változó felfogás a fűtésről. A hagyományos bölcsesség megváltoztatása. Megváltoztatni a világot. Ez a vállalati nyilatkozat testesíti meg elkötelezettségünket, hogy a világot jobbá tegyük.

hu_HUMagyar