Vállalati kultúra

"ügyfeleink részére a meleg élményét biztosítjuk"

Díjnyertes gyártóként kiváló minőségű környezetbarát megfizethető energiatakarékos infravörös fűtési megoldásokat kínálunk minden környezetbe.

Víziónk

A Shenzhen Yandiya® Technology elkötelezettsége, hogy aktívan hozzájáruljon a fenntartható fejlődéshez a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás és a gazdasági fejlődés révén. Számunkra ez azt jelenti, hogy kielégítjük a társadalom mai igényeit, miközben tiszteletben tartjuk a jövő nemzedékek képességét, hogy kielégítsék igényeiket A Shenzhen Yandiya® Technology büszke arra, hogy a legjobb ügyfélszolgálatot kínálja, hogy elérje a célt, a 100%-os ügyfél-elégedettséget.

Ügyfeleink elégedettségét a következőkkel támogatjuk:

✓ Minőségellenőrzési folyamat

✓ Versenyképes árképzés

✓ Rövid szállítási idő

✓ Magasan képzett és szakképzett alkalmazottak és munkaerő

✓ Az ügyfélszolgálat elérhetősége 24/7

✓ Innovatív és kreatív gyártott termékek

Gyárként elkötelezettségünk, hogy ügyfeleinknek kiváló termékválasztékot és szolgáltatást nyújtsunk, ami udvarias és professzionális ügyfélszolgálatot és segítségnyújtást eredményez, és sikeresen befejezett projektekkel végződik.

Hogy az energiahatékony gyártási szegmensben nagy tiszteletet parancsoló és innovatív globális vállalkozássá váljunk. Hisszük, hogy ez a törekvés folyamatos folyamat, és keményen dolgozunk azért, hogy fejlődjünk és kitűnjünk tevékenységünk minden területén. Kiállunk azért, amit mondunk és amit teszünk, teljes elkötelezettséggel, amelyet az Értékeink és Alapelveink vezérelnek.

Víziónk meghatározza a jövő kereteit és célkitűzéseit, és a szervezetben mindenkit a kitűzött célok elérése felé irányít.

Célunk, hogy egy növekvő vállalat legyünk, amelyet az önbecsülés valódi megélése vezérel, magas szintű integritással.

Az „Innovatív ötletek” kreatív lefordítása egy „Erőteljes jövő” víziójával a mi ambíciónk.

Missziónk

A „Customer First, Honesty and Innovative Pursuit” elvének betartásával mindent megteszünk, hogy kielégítsük az ügyfelek különböző igényeit a világ minden tájáról, és win-win eredményt biztosítsunk. Kiállunk a kijelentésünk mellett, és a következő „elv” segítségével érjük el küldetésünket:

Emberek: Legyünk egy nagyszerű munkahely, ahol munkatársaink biztonságos környezetben dolgozhatnak, és megbecsülést kapnak munkájukért.

Portfólió: Kiváló portfóliót biztosítunk ügyfeleink számára a minőségi világítási márkákból, amelyek tökéletesen megfelelnek az igényeknek.

Bolygó: Legyünk felelős vállalat, amely a gyártás során figyelembe veszi a környezeti tényezőket, és befektet a zöld technológiába.

Partnerek: Ápoljuk a partnerek és beszállítók nyerő hálózatát, és teremtsünk kölcsönös és tartós értéket.

Termelékenység: Teljesítsük a magas termelési számokat hatékony módon.

hu_HUMagyar