Üveg infrapanel

A Yandiya hófehér és zongorafekete üvegpanelek nem csupán a megfelelő hőmérsékletet biztosítják otthonunk számára, hanem a megjelenésükkel is egy-egy szoba díszítő elemeként funkcionálhatnak. A letisztult és elegáns kialakításukkal kellemes látványt nyújtanak, és harmonizálnak a modern vagy akár a klasszikus berendezési stílusokkal is.

Az üveg infrapanel egy modern fűtési megoldás, amely kihasználja az infravörös sugarak hatékony sugárzását a helyiség melegítéséhez. Elegáns és lapos kialakítása lehetővé teszi, hogy diszkréten illeszkedjen bármely belső térbe. Az infrapanelek üvegből készülnek, ami kiváló hőátadást biztosít, és gyorsan átadják a meleget a környezetnek.

Keret nélküli

A+

IP 65

Üveg infrapanel előnyei

A Yandiya® Designer Glass InfraRed termékcsalád kifinomult és elegáns megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek. Az egyedülálló hőteljesítményük felülmúlja bármely más infravörös fűtőpanelét. A legújabb üveggyártási technológiát alkalmazva, valamint a panelen lévő csiszolt szélű felületkezeléssel keret nélküli megjelenést biztosítanak, és A+ ErP tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy rendkívül hatékony fűtési rendszert kínálnak.

A keret nélküli üvegpanelek különböző teljesítményben és méretben érhetők el, így minden igényt kielégítenek. A különféle méretek és teljesítmények lehetővé teszik, hogy a megfelelő kombinációt válassza, amely tökéletesen illeszkedik a jelenlegi dizájnhoz és dekorációhoz, emellett új színt adnak a fűtésnek.

A panelek mindegyike elérhető zongorafekete vagy szaténfehér színben, magasfényű megjelenéssel és sima élekkel. Az üveg kiváló közeg az infravörös fűtőtest számára, ami azt jelenti, hogy rendkívül hatékonyan működnek, és csak töredékére van szükségük a hagyományos fűtési rendszerek energiaigényének. Az A+ energiahatékonysági besorolásuk révén jelentősen csökkenthetőek a fűtési költségek. Ezért is választják piacvezető szerepünk a kormányzati szervek és a szociális lakások fűtésének ellátásában. A panelek könnyen karbantarthatóak és tisztíthatóak, aminek köszönhetően egyszerű és hatékony működést biztosítanak.

A magasfényű nyomtatott dobozok tartalmazzák az összes rögzítést, a telepítési útmutatót, valamint könnyen használható sablonokat, így a panel univerzális és tökéletes választás a barkács fűtési rendszerek számára.

Az elegancia és hatékonyság összhangja

Az üveg infrapanel egy olyan kifinomult technológia, amely az üveg eleganciáját ötvözi az infravörös sugárzás hatékonyságával. Ez az innovatív megoldás számos területen megtalálható, és széles körű felhasználást kínál a mindennapokban. Néhány mód, amelyen keresztül az üveg infrapanelt kiemelkedően hasznosíthatjuk:

  1. Fűtés és komfort: Az üveg infrapanel lehetővé teszi az intelligens és célzott fűtést. Az infravörös technológia lehetővé teszi, hogy a panel közvetlenül a tárgyakra és emberekre irányítsa a hőt, ami gyors és hatékony felmelegítést eredményez. A panel által kibocsátott hő sugárzása hasonlóan érzékeltethető, mint a napsugárzás, így kellemes és komfortos hőérzetet biztosít.

  2. Design és esztétika: Az üveg infrapanel modern és elegáns megjelenést ad bármely helyiségnek. A tiszta üvegfelület stílusosan illeszkedik a különböző belső terekbe, legyen szó otthonról, irodáról vagy akár nyilvános helyiségről. Az üveg infrapanelek letisztult vonalai és különleges megjelenése vonzóvá teszik őket, és esztétikailag is kiemelkedő megoldást jelentenek a hagyományos fűtőtestek helyett.

  3. Egészség és környezetbarát működés: Az üveg infrapanelek káros anyagok kibocsátása nélkül működnek. Az infravörös sugárzás pozitív hatással van az emberek egészségére, hiszen nem szárítja a levegőt, nem kavar fel port, így megakadályozza az allergiás reakciók kialakulását. Emellett az üveg panelek környezetbarát alternatívát kínálnak, hiszen energiahatékonyságuk révén csökkentik a szénlábnyomot.


Az üveg infrapanel az innováció és a funkcionalitás együttese, amely egyre népszerűbbé válik a modern életben. Kombinálva a kifinomult megjelenést a hatékony és egészséges fűtéssel, ez a technológia igazi berendezési tárggyá válhat otthonainkban és munkahelyeinken egyaránt. Az üveg infrapanel nem csupán esztétikus elem, hanem hozzájárul a kényelemhez, az egészséghez és a fenntarthatósághoz is, így igazi befektetés a jövőbe.

Előnyök

Tudta?

Az üveg infrapanel számos előnnyel rendelkezik, lássunk néhányat.

Telepítés

Az üveg infrapanel telepíthető bármilyen helyiségben, legyen szó nappaliról, hálószobáról, vagy akár irodáról. Rugalmasan és könnyedén felszerelhető a falra és a mennyezetre egyaránt. Azonban az üveg infrapanel stílusos megjelenése miatt különösen ajánlott falra rögzíteni, hogy kiemelt díszítőelemként funkcionáljon, és az adott helyiség eleganciáját emelje. Így nemcsak mi magunk gyönyörködhetünk benne, hanem vendégeink is megcsodálhatják azt a különleges látványt és hangulatot, amit az üveg infrapanel kínál.

Hatékonyság

Az üveg infrapanel fűtésének hatékonysága az épület környezeti hőmérsékletétől és hővisszatartásától függően változhat. Az infrapanelek először az épületet melegítik fel, és ez a folyamat időbe telhet, akár több órát is igénybe vehet, mire a kívánt hőmérséklet elérhető lesz. Azonban ezután a hagyományos fűtőberendezésekkel ellentétben az üveg infrapanel sokkal hatékonyabban működik, és kevesebb energiát használ fel a kívánt hőmérséklet fenntartásához. Ennek oka, hogy az infrapanel által kibocsátott hő sugárzása visszaverődik a panel körül található meleg tárgyakról. Ezáltal a hő eloszlik az adott helyiségben, és nem veszik el a nem használt területekre, így gazdaságosabban és energiatakarékosabban tartja meg a megfelelő hőmérsékletet. Az üveg infrapanel hatékony működése és az állandó hőmérséklet megtartása révén kényelmes és kellemes hőérzetet biztosít, hozzájárulva a komfortos és energiatakarékos életmód kialakításához.

Védelem

Termékeink IP65 védelmi besorolással rendelkeznek, így teljes mértékben por ellen védettek és kisnyomású vízsugaraktól is védettek, bármely irányból.

Hatásfok

A termékünk hatásfoka közelíti a 100%-ot, ami azt jelenti, hogy a fűtésre felhasznált energia teljes mértékben hőkibocsátásra kerül. Az infravörös fűtés egyedi tulajdonságai miatt a hőérzetünk fokozódik, így a megfelelő komfort érzet eléréséhez kevesebb hőmérséklet is elegendő.

Tervezés, kivitelezés

Yandiya® Designer Glass InfraRed termékcsalád

Mérnöki bravúr

Az üveg általában rideg, hideg és könnyen törhető felületként ismert, de üveg infrapaneleink révén megismerhetjük ennek a sokoldalúan felhasználható anyagnak egy másik oldalát is.

Termékeink edzett üvegből készülnek, mely kevésbé törékeny, és csiszolt szélű, keret nélküli kialakítással rendelkeznek, ezáltal modern megjelenést kölcsönöznek és akár közel 100%-os hatékonysággal működnek.

Az IP 65-ös besorolásnak köszönhetően nemcsak otthonod bármely szobájában, hanem a fürdőszobában és a konyhában is tökéletes kiegészítők lehetnek.

Kényelem és design

Az infrapanel valóban forradalmi módszer – a fűtés új generációja. A paneljeinket könnyedén felszerelheted a falra vagy a mennyezetre, így diszkréten illeszkednek a térbe, anélkül, hogy zavarnák a szoba berendezését, és teljes területét hagyják szabadon.

Az infrapanelek pontos szabályozhatósága lehetővé teszi, hogy a tökéletes hőmérsékletet állítsd be reggelente felkeléshez vagy este lefekvéshez, majd napközben csökkentsd a hőmérsékletet, amikor úgysem tartózkodsz otthonodban.

Üveg infrapanel vagy hagyományos fűtési megoldás?

Minden esetben a megfelelő fűtési megoldás kiválasztása függ az adott helyzet és igények alapján.

Általánosságban pedig néhány szempont, amit figyelembe kell venni a döntéshez:

Hatékonyság

Az üveg infrapanel és a hagyományos fűtési rendszerek között hatékonyságban lehetnek különbségek. Az infrapanel képes közvetlenül a tárgyakat és embereket melegíteni, míg a hagyományos fűtési rendszerek a levegőt melegítik. Az infrapanel esetén nincs hőveszteség a levegőben, mivel a hő közvetlenül az objektumokra irányul, így hatékonyabban működhet.

Költségek

Az infrapanel beszerzési költsége alacsonyabb, mint a hagyományos fűtési rendszereké. Tovább hosszú távon alacsonyabb üzemeltetési költséggel járhat, mivel a közvetlen hőátadás miatt kevesebb energia szükséges a megfelelő hőmérséklet eléréséhez.

Telepítés és karbantartás

Az infrapanelek általában könnyen telepíthetők, és kevés karbantartást igényelnek. Ezzel szemben a hagyományos fűtési rendszerek összetettebbek lehetnek telepítésükben és időnként karbantartást igényelhetnek.

Egészségügyi szempontok

Az üveg infrapanelek nem égetnek el oxigént, így nem szívják el a levegő páratartalmát, és kevésbé szárítják ki a levegőt. Emiatt számosan azt állítják, hogy az infrapanelek egészségesebbek lehetnek azok számára, akik légzési problémákkal küzdenek vagy allergiásak.

Szabályozhatóság

Mindkét típusú fűtési rendszer szabályozható, de az infrapanelek gyorsabban reagálhatnak a be- és kikapcsolásra, mivel azonnal leadják a hőt.

Egyéb tényezők

Fontos figyelembe venni az épület típusát, az ablakok számát, az izolációt, az energiahordozó elérhetőségét, és az általános fűtési igényeket is. Mindenesetre mielőtt döntést hoz, javasolt konzultálni egy szakemberrel, például fűtésszerelővel vagy energiahatékonysági szakemberrel, akik az Ön helyi körülményeit és igényeit figyelembe véve tudnak segíteni a legmegfelelőbb fűtési megoldás kiválasztásában.

Termékek

hu_HUMagyar