Gyakran ismételt kérdések

Igen, de javasoljuk, hogy a fűtőtestek beszereléséhez profi villanyszerelőt vegyen igénybe, hogy azok optimális teljesítményt nyújthassanak, és jogosultak legyenek az 5 éves termékgaranciára.

Függetlenül tesztelték és az EU energiabizottsága által ellenőrzött, mint az iparág leghatékonyabb és legjobb teljesítményű infravörös fűtőpaneljeit. Ezt az A+ ERP Ecodesign tanúsítvány is megerősíti, amely minden egyes infrapanelünk valós fogyasztási adatait tartalmazza, és megmutatja, hogy mennyire hatékonyak a paneljeink.

A német TÜV kutatóintézet által kiadott, tekintélyes „Rheinland” tanúsítvánnyal is rendelkezünk. Ez igazolja a gyárban a teljes gyártási folyamat során elért minőségi színvonalat, valamint a végtermék egészségügyi és biztonsági szabványát és az emberi egészségre és az elektromos készülékekre vonatkozó jelenlegi világszabványokkal való megfelelést.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy versenytársaink nem rendelkeznek ilyen szintű alapos minőségi, egészségügyi és biztonsági megfeleléssel, legtöbben a sokkal egyszerűbb TÜV „SUD” megfeleléssel rendelkeznek, de a TÜV „Rheinland” egy sokkal magasabb szintű és mélyrehatóbb minőségi, egészségügyi és biztonsági ellenőrzés, ahol fizikai bemutatás és tesztelés történik a gyár szintjén a teljes gyártási folyamatra, valamint a végtermékre vonatkozóan.

Rendelkezünk RoHS, CE biztonsági és REACH megfeleléssel.

A Yandiya® fűtőtestek szénkristály elemekből készülnek, hőszigeteléssel együtt. Úgy működnek, hogy az elektromosságot természetes, láthatatlan sugárzó fénysugarak kibocsátására alakítják át, amelyek felmelegítik a területet körülvevő tömeget. A Yandiya® infrapanelek átlagosan 80-100 Celsius-fok között vannak, és gyengéden melegítik a fizikai tárgyakat, például magát az épületet, a bútorokat és az embereket, ellentétben a hagyományos fűtéssel, amely csak a levegőt melegíti, amely aztán ajtó vagy ablak nyitásakor távozhat.

A sugárzó hő egyenletesen melegíti a területet, a terület alja és teteje közötti hőmérséklet-különbség mindössze 1-2 °C, szemben a hagyományos fűtéssel, ahol a forró levegő felfelé emelkedik, így a fűtött terület aljától a tetejéig akár 6 °C-os hőmérséklet-különbség is kialakulhat. Ez nagyon alacsony hatékonyságú, ami azt jelenti, hogy a radiátoroknak keményebben kell dolgozniuk, mint a mi fűtőberendezéseinknek, hogy fenntartsák a beállított hőmérsékletet a fűtött területen.

A Yandiya® infravörös panelek teljesen biztonságosak.

A Naphoz hasonlóan a Yandiya® infravörös panel is 100%-ban természetes a testünk és a jólétünk számára. Az emberi test maga fogadja el és bocsátja ki a hőt az infravörös hullámokon keresztül, ezért természetesebb és előnyösebb, mint a hagyományos konvekciós fűtőberendezések.

A infravörös fűtés enyhén behatol a levegőbe és felmelegíti a tömeget, kényelmesebb hőérzetet biztosít, akárcsak a Nap, de a Nap által is kibocsátott káros sugarak nélkül.

Ez a környezeti hőmérséklettől és az épület hővisszatartásától függően változhat.

Mivel a Yandiya®  infravörös fűtőpanelek kezdetben az épület hőtömegét fűtik, több órába is telhet, amíg a terület hőmérséklete a beállított hőmérsékletre emelkedik.

Ha azonban a beállított hőmérsékletet elértük, akkor a Yandiya® panelek sokkal hatékonyabban tartják ezt a hőmérsékletet, mint a hagyományos fűtőberendezések, mivel sokkal kevesebb energiát igényelnek, és a programozható termosztáton keresztül csak időnként kell a hőmérsékletet feltölteni.

Ennek oka, hogy a fűtött terület tömege visszasugározza a hőt a területre. Így a felület valójában egyetlen nagy radiátor lesz, ahol minden felület kellemesen meleg és kellemes tapintású lesz.

Az infrapanelek nagyon könnyen felszerelhetők, csak egy elektromos forrásra és egy megfelelő helyre van szükségük a falon vagy a mennyezeten, ahová rögzíthetik őket.

Más fűtési technológiákkal, pl. gázkazánrendszerekkel, hőszivattyúval, tárolófűtéssel, padlófűtéssel stb. összehasonlítva a mi fűtőberendezéseinket egyszerűbb és gyorsabb a beszerelés. Időt és pénzt takarít meg a telepítés során, miközben csak kisebb fennakadást okoz.

*A Yandiya® termékek beszerelését profi villanyszerelő által javasoljuk.

Az infrapaneleket semmi sem akadályozhatja, és a legjobb elhelyezés a maximális teljesítmény és hatékonyság érdekében középen, magasan a falon, vagy még jobb esetben a mennyezeten kell elhelyezni őket.

Ezáltal maximális hőlefedettséget tudnak biztosítani azáltal, hogy minden irányba sugározzák a hőt.

Az infravörös hővel, mint technológiával kapcsolatos további információkért kérjük, kövesse ezt a linket.

Igen, természetesen. Ha van egy kezdő művész a családban, vagy ha a falfesték színéhez szeretne igazodni, akkor nem jelent problémát a fehér alumínium Yandiya® Panel fűtőtestek festése.

Azonban csak vízbázisú festéket és emulziót ajánlunk, mivel az olajbázisú festék idővel elszíneződik.

Üveg- és tükörpanel kínálatunk bárhol használható a fürdőszobákban, mivel IP65 besorolásúak, vízállóak, és ezért biztonságosan használhatók ebben a környezetben. Ellentétben versenytársainkkal, amelyek csak IP44-es védettséggel rendelkeznek, ezek a fürdőszobán belül meghatározott zónákra korlátozódnak.

Bármilyen fűtőtest megérintése sérülésveszéllyel jár. Az infravörös panel működési módja miatt azonban a kezdeti érintéskor forrónak fogja érezni, de nem valószínű, hogy megégeti magát, hacsak nem hosszabbítja meg az érintést. A fűtőberendezéseink felületi hőmérséklete 80-100 Celsius-fok között van.

További előnye, hogy a fűtőtestek optimális elhelyezése magasan a falon vagy a mennyezeten, a gyermekek és az idősek számára elérhetetlen, szemben a hagyományos radiátorokkal, amelyek alacsonyan vannak és könnyen elérhetők.

Minden Yandiya® termék a nemzeti egészségügyi és biztonsági szabványoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik.

A T13 és T19 programozható intelligens termosztátjaink segítségével egyszerűen beállíthatja az időt és a hőmérsékletet az épület egyes zónáihoz. Potenciálisan olyan rendszert építhet, amely képes az egyes területek/szobák hőmérsékletének egyedi szabályozására. Összességében nagyobb energiahatékonyságot és költséghatékonyabb rendszert biztosítva.

Kérjük, kövesse a termosztátkínálatunkhoz vezető linket.

A Yandiya® infravörös panelek másik nagy előnye, hogy nincs szükség karbantartásra vagy szervizelésre. Mindaddig, amíg egy profi villanyszerelő megfelelően telepítette őket, csak annyit kell tennie, hogy szabadon tartja és száraz ruhával tisztán tartja őket.

Ez egyben megspórolja az éves szervizelés költségeit is, amelyek a tipikus gázkazánrendszereknél jelentkeznek.

A Yandiya® az iparági vezető a legjobb teljesítményű, leghatékonyabb és legjobban tervezett sugárzó fűtőberendezésekkel. A  infravörös fűtési iparágban eltöltött több mint 20 év alatt a minőség, a megbízhatóság és az innováció hírnevét öregbítettük, ami a legszélesebb alkalmazási területeket lefedő fűtőberendezéseink széles választékában érvényesül.

Minden fűtőberendezésünket a TUV Rheinland és az EU Energiaügyi Bizottsága független vizsgálatnak vetette alá a legmagasabb minőségi, teljesítménybeli, valamint egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelően. Ezt bizonyítja többek között a termékeink által viselt A+ ERP minősítés, amelyet egyetlen más gyártó sem tud nyújtani.

Ha a Yandiya® infravörös paneleket választja, biztos lehet benne, hogy a piacon kapható legjobb infravörös fűtőpaneleket választja, amelyek a legjobb akkreditációval és tanúsítással rendelkeznek, és amelyek minden építési szabályozásnak megfelelnek és potenciálisan sokkal magasabb szintre emelik az épület EPC minősítését.

NE írja alá a csomagot, ha gyanítja, hogy a doboz vagy a fűtőtest sérült. Azonnal vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol a vásárlást lebonyolította, és adja meg a megrendelés adatait.

Kérjük, látogasson el a Letöltés részlegünkbe, ha szeretne egy másolatot beszerezni.

A fűtőberendezéseinkhez elektromos vízmelegítő megoldást kínálunk, így nincs szükség gázkazánrendszerre.

További részletekért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

A Yandiya® fűtőberendezések akár 60%-os költségmegtakarítást is eredményezhetnek a hagyományos fűtési rendszerekhez képest.

Ez a hagyományos fűtési rendszerekhez képest eltérő fűtési módjának köszönhető. Az infravörös fűtés a levegővel szemben az épület fűtésével a hagyományos fűtési rendszereknél jóval nagyobb hatékonysági szintet érhet el, és ebben rejlik az energia- és költségmegtakarítás titka.

Az infravörös rendszerek által felhasznált összes elektromos energia hővé alakul át. A Yandiya® infravörös fűtőberendezések egyedi helyiség- vagy zónaszabályozással páratlan szintű ellenőrzést biztosítanak a tulajdonosok számára az ingatlan hőmérsékletének és energiafelhasználásának szabályozására.

Minden fűtőberendezésünkre 5 év garanciát vállalunk, 20 éves élettartam mellett. Kizárólag a rendelkezésre álló legmagasabb minőségű anyagokat és korszerű fűtőelemeket használjuk. A fűtőtestek szilárdtest elemeket használnak, ezért nem igényelnek szervizelési, ellenőrzési és javítási költségeket. A Yandiya® infravörös fűtőtestek nem igényelnek karbantartást vagy szervizelést. Tehát nincs szükség a meghibásodott gázkazánok újbóli beszerelésére 5 év után.

Megjegyzés: A kültéri és nagy teljesítményű fűtőtestekre 2 év garancia vonatkozik, 10 éves élettartam mellett.

hu_HUMagyar