Az infravörös fűtés egészségügyi előnyei

Az innováció azt jelenti, hogy azt látjuk, amit mindenki látott, és azt gondoljuk, amit senki sem gondolt.

STEPHEN RANDELL

Kicsit furcsának tűnhet, hogy otthoni vagy munkahelyi fűtési rendszere egészségügyi előnyökkel is járhat (a melegen tartáson kívül!), de az infravörös hőt régóta használják számos gyógyító gyakorlatban. Sok terápiás kezelés beépíti az infravörös sugárzást (például a fájdalomcsillapításra szolgáló gyógytornászokat) a kezelésbe.

Allergia csökkentése

A hagyományos fűtési rendszerek konvekciós fűtést alkalmaznak,
ahol a levegő felmelegszik. A forró levegő felszáll a szoba
tetejére (a hagyományos központi fűtés másik hátránya), mivel ez
felkavarja a helyiségben a port és más allergéneket. A távoli
infravörös fűtés 100%-ban biztonságos, és ezt számos tanulmány
támasztja alá, köztük a Svéd Nemzeti Sugárvédelmi Intézet által
végzett tanulmányok is.

Csökkenti az ízületi fájdalmat és merevséget

Kiterjedt klinikai tanulmányok és kísérletek Japánban és az Egyesült Államokban azt találták, hogy az infravörös kezeléssel „az öregedéssel járó merevség, fájdalom és fájdalom nagy része csökken”.

Immunrendszer erősítés

Az infravörös fűtőtest meleg hullámhosszokat hoz létre, amelyeket testünk természetesen elnyel. Ez az extra hő segíti hajszálereink természetes kitágulását, ami fokozza az oxigénellátást és a vörösvértestek regenerálódását, amelyek mindkettő rendkívül fontos fő szerveink méregtelenítésében.

Egészséges szívek

A NASA kutatása kimutatta, hogy a szív- és érrendszerre kifejtett (távoli) infravörös hő elősegítette az űrhajósok szívének egészséges működését a világűrben.

Javított vérkeringés

Az infravörös hő kitágítja a hajszálereket a szervezetben, ami nagymértékben javítja a vérkeringést. Az infravörös hő hatására megnövekszik az izmok vérellátása, és a javuló keringés segít a sebek és az izomfájdalmak enyhítésében.

Egészség
hu_HUMagyar