Miért a Yandiya infrapanel fűtést válassza?

A Shenzhen Yandiya® Technology díjnyertes iparági vezető vállalat, a legjobb teljesítményű, leghatékonyabb és legjobban tervezett infravörös fűtőpanelekkel. Az infravörös panel iparban eltöltött sok év alatt megalapoztuk a hírnevünket a minőség, a megbízhatóság és az innováció terén, ami termékeink széles választékában is megmutatkozik, amelyekkel a legszélesebb alkalmazási területeket fedjük le.

Termékeinket a TÜV Reinland és az EU Energiaügyi Bizottsága független vizsgálatnak vetette alá a legmagasabb minőségi, teljesítménybeli, valamint egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelően. Ezt bizonyítja többek között az A+ ERP minősítés, amelyet termékeink viselnek, miközben folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobbak legyünk a kategóriánkban.

Ha a Shenzhen Yandiya® Technology-t választja, biztos lehet benne, hogy a piac legjobb infravörös termékeit választja, amelyek független akkreditációval és tanúsítással, kiváló ügyfélszolgálattal és sok évnyi tapasztalattal rendelkeznek, minden fűtési igénye kielégítésére.

web-line-logo-new (1)

Ár

Ár

Termékeink ára versenyképes, a hagyományos fűtési rendszerekhez hasonló árkategóriába esnek, ellentétben más alternatív fűtési rendszerekkel, amelyek akár a többszörösébe is kerülhetnek!

Telepítés

Telepítés

Paneleink egyszerűségének köszönhetően fűtési rendszerünk telepítése egy villanyszerelőnek átlagosan egy napot vesz igénybe egy tipikus 3 hálószobás házban, míg egy vízvezeték-szerelőnek legalább 3-5 napra van szüksége egy teljes gázkazánrendszer felszereléséhez. Ezért Ön pénzt takarít meg a telepítéshez szükséges munkadíjon.

Használat

Használat

Az infrapanel fűtés az épületet és a környező tárgyakat melegíti, a hagyományos fűtéssel ellentétben. A kezdeti felfűtési időszak után a paneleink olyan hatékonyan működnek, hogy nem kapcsolnak be olyan sokáig vagy annyit, mint a hagyományos fűtés, ezáltal jelentős energiát és költséget takarítanak meg. Egyes alternatív rendszerekhez képest akár 60%-os költségmegtakarítás is elérhető.

Karbantartás

Karbantartás

Az infrapanel fűtési rendszerünk egyáltalán nem igényel karbantartást vagy szervizelést, így évente jelentős költségeket takaríthat meg, és ha egy panel meghibásodik, azt garanciális jelleggel új panelre cseréljük ki. Amíg a rendszer többi része nem károsodik, továbbra is működőképes fűtési rendszerrel rendelkezik.

Jövőtálló, jövőbe mutató

Jövőtálló, jövőbe mutató

A folyamatosan változó jogszabályok, rezsi díjak, a szén-dioxid kibocsájtás és az energiafelhasználás csökkentése felé terelik a világot, technológiáink és fejlesztéseink az ezeknek a követelményeknek való megfelelésre összpontosít, hogy egy jobb, tisztább jövőt teremtsünk mindenki számára.
web-line-logo-new (1)

A Shenzhen Yandiya® Technology infravörös fűtőrendszer most úttörő intelligens lakhatási rendszert kínál, amely tanul és dolgozik Ön körül, megfigyelve, hogyan él valójában, mely helyiségekben tölti a legtöbb időt, és hogyan használja a fűtést és a világítást. Zökkenőmentesen és intelligensen támogatja és javítja az Ön lakókörnyezetét, és az Ön közreműködése nélkül csökkenti az energiafogyasztást és a költségeket. Intelligens vezérlőrendszerünkre az EU Lot 20 szabályozásai vonatkoznak, de azzal a hozzáadott innovációval, hogy nincs termosztát, a beépített érzékelőnk, amely infravörös sugarat bocsát ki otthona körül, azt jelenti, hogy nincs többé hosszadalmas telepítés a termosztát elhelyezésével, csak egyszerűen telepítse a panelt és a vezérlőrendszert minden helyiségben, és szinte azonnal láthatja a megtakarítást. A relénk akár négy infravörös fűtőpanellel vagy maximum 10 amperrel is összekapcsolható, a Zigbee vezérlőpanelünkkel együtt, amely egyszerűen helyettesíti a villanykapcsolót, és normál villanykapcsolóként működik, valamint az intelligens fűtési rendszerünkkel. Az érzékelőnkben mostantól hangvezérlés a beállítások megváltoztatásához, nyitott ablakérzékelő, mozgásérzékelő és még sok más, több mint 13 különböző érzékelővel, amelyek megtanulják, hogyan élsz és dolgozol. Mindez garantáltan megfelel az energiatakarékosságnak, miközben a panelek stílusa és szerelési lehetőségei tekintetében nem kötnek kompromisszumot. Az YL93 energiafigyelő rendszer minden héten küld egy e-mailt, hogy Ön összehasonlíthassa a felhasználást a vezérlőrendszerünk nem csak a megfelelőséget biztosítja, hanem az egyszerű telepítést is, miközben felhasználóbarát és költséghatékony.

Yandiya EnergiahatékonyságA minimális szezonális energiahatékonysági mutató értéke, amelyet egy elektromos fűtési rendszernek el kell érnie, 38%. Az első tényező a termék által alkalmazott hőmérséklet-szabályozás típusán alapul. Az egyszerű vezérléssel rendelkező vagy vezérlés nélküli termékek 0%-os értéket kapnak. Az intelligens hőmérséklet-szabályozást és heti és napi időzítőt alkalmazó termékek, mint például az YL93 érzékelők és a hozzájuk tartozó relék, 7%-os értéknövekedést kapnak.

A második tényező a kifejezetten az energiahatékonyságot javító speciális funkciókból származó előnyökön alapul. A Shenzhen Yandiya® technológia intelligenciája lehetővé teszi, hogy valós idejű kiigazításokat végezzen a szokásos rutinokhoz, megtakarítva az üres lakás fűtési költségeit a következő generációs YL93 intelligens vezérlők belső hőmérséklet-szabályozó szoftvert tartalmaznak. Ezen kívül tartalmaznak belső modemet a Wi-Fihez és egy adaptálható indításvezérlést, mindez további 2%-ot ad az összes elektromos fűtőberendezés kezdeti 30%-os értékéhez.

A harmadik és egyben utolsó tényező, amely befolyásolja a szezonális energiahatékonysági arányt, a termék készenléti üzemmódban történő energiafogyasztása. A Shenzhen Yandiya® Technology infravörös fűtőpanelek és az intelligens rendszerek következő termékcsaládjának készenléti fogyasztása az előírt határérték alatt van, így megfelel a Lot20 előírásoknak, és javítja a termék hatékonyságát.

A Shenzhen Yandiya® Technology mindig arra törekszik, hogy javítsa és fejlessze a kategóriájában legjobb intelligens otthonok rendszereit, lépést tartva a legújabb technológiával és fejlesztésekkel az IOT-megoldásokon belül.

Szén-dioxid kibocsátás mentes fűtési rendszer

A modern kor egyik legnagyobb és legfontosabb kihívása a háztervezők, építtetők és kereskedelmi épületek tervezői előtt az, hogy hogyan lehet biztosítani az épület szén-dioxid-kibocsátásának minimalizálását, és hogyan lehet a nulla kibocsátási célt, vagy a szén-dioxid-kibocsátás nélküli hozzájárulást megcélozni.

A Yandiya®-nál ez az egyik fő ösztönzője termékeink népszerűsítésének.Távoli infravörös fűtésünk segíthet a szén-dioxid-mentesítés elérésében, mivel fűtésünk rendkívül hatékonyan működik. A meglévő rendszerekhez képest ugyanannak a területnek a felfűtéséhez a mi paneleink lényegesen kevesebb energiát használnak fel, ezáltal csökkentve az épület szén-dioxid-kibocsátását.Ha ezt még tovább folytatjuk, technológiánkat PV napelemekkel kombinált rendszerben is használhatjuk, így teljesen szén-dioxid-mentes fűtési megoldássá válhatunk. Ezért amellett, hogy a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésével segít a környezetnek, nagyobb esélyt ad a sikeres tervezési és építési pályázatokra, nem is beszélve a kormányzati ösztönzőkhöz, kedvezményekhez és támogatásokhoz való hozzáférésről.

hu_HUMagyar