Hogy működnek a YANDIYA® infrapanelek?

Minőségi tervezés - Minőségi termékek

A Yandiya® infravörös fűtőpaneleket gyárt szabadalmaztatott képlet és kialakítás szerint, így az infravörös sugárzás és az innováció felhasználásával a ez legfejlettebb elektromos fűtési rendszer.

Mérnöki csapatunk azon dolgozott, hogy csökkentse az energiafogyasztást, miközben továbbra is fenntartja az infravörös panelek lefedettségének és teljesítményének pozitív hatásait, szorosan együttműködve a fogyóeszközök gyártóival és a rendelkezésre álló legújabb technológiát használva, szabadalmaztattuk a paneleinket, hogy ne csak hőfigyelő biztonsági kapcsolókat, hanem energiatakarékos rendszeres kapcsolókat használjanak.

Tervezésünk magában foglalja a paneleink magas biztonsági szintjét egy egyszerű, de hatékony kikapcsoló kapcsoló használatával, ha a panel túlmelegszik, akkor ezt a kapcsolót használja az áramellátás leállítására és a hőmérséklet csökkentésére, amíg el nem éri azt a szintet, amelyet a panel vissza tud kapcsolni, mindez a színfalak mögött történik, és nem befolyásolja a panelek teljesítményét.

Innovációnk még tovább terjed, mivel saját tervezésű, a biztonsági kapcsolóba épített szabályos rendszert használunk, amely csökkenti a paneleinktől elvárt hőteljesítmény és lefedettség előállításához szükséges ellenállású villamos energia mennyiségét. Ez biztosítja, hogy az alacsony üzemeltetési költség az infravörös panelek teljes élettartama alatt megmaradjon.

Míg a hőt a fűtőlemezen keresztüli ellenállásos elektromossággal állítjuk elő, a legújabb technológia és innováció segítségével szabályozzuk a panel teljesítményének eléréséhez szükséges ellenállás mennyiségét.

Így a Yandiya® panelek a leghatékonyabb infravörös panelek a piacon, és a független tanúsító cégek által akkreditált és tesztelt technológia, valamint a vizsgálati jelentés megerősíti, hogy technológiánk csökkenti az energiafogyasztást, miközben fenntartja az infravörös fűtés szerves tulajdonságait.

Teszt eset leírás Infravörös beltéri fűtés
Gyártó SHENZHEN YANDIYA TECHNOLOGY LIMITED
Elvégzett vizsgálatok Az általános termékinformációk alapján az IH-900G modellen teljes körű vizsgálatokat végeztek. 900 Watt
Értékelés 230VAC, 50/60Hz, 450W, I. osztályú fűtőberendezések, amelyek a névleges bemeneti teljesítmény 1,24-szeresével működtek, minden hőszabályozó berendezés működött a Cl. 11 egyidejűleg rövidre zárva (IEC 60335-2-30) 1,24Å~450W=558W
hu_HUMagyar